وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

جریمه ۱۹۷ میلیاردی برای متخلف فروش گوشت‌های غیرمجاز

جریمه ۱۹۷ میلیاردی برای متخلف فروش گوشت‌های غیرمجاز مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان از رسیدگی به پرونده تقلب در فروش گوشت گاو و گوساله غیر بهداشتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی اکبر مختاری مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان گفت: پرونده تقلب در فروش گوشت گاو، گوساله و کشتار غیر مجاز دام که قابلیت مصرف انسانی ندارد و غیر بهداشتی بود در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی اصفهان رسیدگی شد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان افزود: شعبه با بررسی مدارک فروش و نتایج آزمایشگاه، اتهام تقلب در فروش گوشت گاو، گوساله و کشتار غیر مجاز دام که قابلیت مصرف انسانی نداشته است را محرز و علاوه بر ضبط و معدوم کردن ۲ هزار کیلوگرم گوشت‌های توقیفی غیر بهداشتی، متخلف را به پرداخت ۱۹۷ میلیارد و ۵۹ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

 

مختاری گفت: گشت مشترک تعزیرات حکومتی با حضور ضابطان از اداره بهداشت، جهاد کشاورزی و دامپزشکی شهرستان اصفهان این تخلفات را مشاهده و گزارش تخلف را تنظیم و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان افزود: در این باره تعداد ۲۸ واحد صنفی اغذیه فروش و رستوران که به خرید این گوشت‌ها اقدام کرده‌اند، پلمب شدند و پرونده این متخلفان برای خرید از مجاری غیر مجاز در تعزیرات رسیدگی می‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار